• 2329059 515 98+
  • 9121273839 98+
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تربت حیدریه ، پایتخت زعفران جهان

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

زعفران گیاهی است که با هر آب و هوایی سازگار نمی‌شود و شرایط به‌خصوص خود را می‌طلبد. روش‌های صنعتی و مکانیزه کشاورزی هنوز نتوانسته‌اند در تولید انواع اصیل و مرغوب زعفران با روش‌های سنتی رقابت کنند. تمامی این ویژگی‌ها، سبب شهرت زعفران ایران به عنوان گران‌ترین ادویه جهان شده‌اند.

گل‌های زعفران که در ارتفاع بسیار کمی از زمین می‌رویند، باید در یک دوره زمانی خاص به دست کشاورزان مجرب چیده شوند. کلاله این گل‌ها سپس باید با دقت از گل جدا شده و در شرایط خاصی خشک و نگهداری شود. برای تولید زعفران معطر و با کیفیت، این فرآیند نیازمند زمان‌بندی دقیق، همگامی با طبیعت، ایجاد شرایط اختصاصی نگهداری و کار شبانه‌روزی دستان ورزیده و توانای ساکنان بومی زمین‌های زیر کشت زعفران در هر منطقه است.

تمامی مراحل کاشت، داشت، برداشت و فرآوری زعفران جی‌پی به روش سنتی، با استفاده از کود طبیعی و بدون وارد آوردن آسیب به منابع آبی و خاکی و زیست‌بوم منطقه تربت حیدریه و در کارگاه‌های بهداشتی شرکت فراز زعفران تربت در روستاهای تربت حیدریه انجام می‌شود.


© 2021 GP FOOD. All Rights Reserved. Powered by EXIR